Nagykároly honlapja! Üdvözöljük oldalunkon!

Közérdekű információk

A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal keretében működő Helyi Adók és Illetékek Osztályának a munkatársai a téli ünnepek alatti ügyfélfogadási renddel kapcsolatban, az alábbiakról adtak tájékoztatást.

A helyi adókat és illetékeket a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal székházában megtalálható pénztárnál lehet kifizetni, készpénzzel és bankkártyás utalással is, december 23-24-én, 8-15 óra közötti ügyfélfogadási időszakban. A lakosok ebbéli kötelezettségeiket a hivatal internetes oldalán — http://www.municipiulcarei.ro/plăţi online — online is rendezhetik. A Helyi Adók és Illetékek Osztályának nagykárolyi kirendeltsége december 27-én és december 30-án is fogadja az ügyfeleket. Akkor 8-13 óra között tehetnek eleget adófizetési kötelezettségüknek az érintettek.

Bővebb tájékoztatásért forduljanak a hivatal adó- és illetékügyi osztályához. Itt pontos információkat kaphatnak arról, hogy milyen kötelezettségeik vannak az érintetteknek. Az iroda munkatársai a 0261–865382-es, 0261–861694-es telefonszámon is nyújtanak tájékoztatást az érdeklődőknek.

 

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be.