Primăria Carei. Bine ați venit pe site-ul nostru!
  • aaa

Luni, 15 iunie 2020, de la ora 13.00, a avut loc un scurt moment comemorativ la bustul poetului național Mihai Eminescu din Carei, cu ocazia împlinirii a 131 de ani de la trecerea în neființă a poetului de geniu.

 

În cursul zilei de ieri, Primăria Carei a semnat contractul de finanțare pentru realizarea centrului recreativ din incinta stadionului Victoria din municipiu.

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, solicită în mod public Agenției pentru Protecția Mediului, Gărzii de Mediu și Prefecturii Satu Mare să intervină ferm pentru îndepărtarea definitivă a sursei mirosului insuportabil generat de firma producătoare de biogaz care își desfășoară activitatea pe platforma fostei fabrici de zahăr din municipiu.

 

Centrul Cultural Carei organizeză un concurs online destinat copiilor, care în acest an nu își vor putea serba ziua în aer liber.

Ziua de 28 mai 2020, a fost dedicată eroilor cunoscuţi şi necunoscuţi, căzuţi în luptă de-a lungul veacurilor pentru pentru apărarea şi reîntregirea neamului.

Biblioteca municipală Carei prezintă pentru săptămâna viitoare un program online pentru toți iubitorii de carte.