Mergi la conţinutul principal
Vă rugăm, aşteptaţi...
Imagine Anunt

Curățenia de toamnă în municipiul Carei

Direcția Servicii Publice Locale (DSPL) din cadrul Primăriei Carei roagă locuitorii municipiului ca, în perioada 23 octombrie – 5 noiembrie 2023, să depoziteze în fața gospodăriilor, pe domeniul public, resturile vegetale rezultate în urma curățeniei de toamnă.

DSPL solicită careienilor ca deșeurile mărunte, adică frunzele, să fie puse în saci, iar crengile să fie legate în mănunchiuri. Nu vor fi ridicate decât cantități limitate, adică cel mult o jumătate de remorcă de gospodărie. De asemenea, nu vor fi ridicate crengile care nu sunt legate în mănunchiuri și frunzele care nu sunt ambalate în saci.

Careienii care au cantități mai mari de asemenea deșeuri vegetale, rezultate în urma curățirii grădinilor și liverzilor, sunt rugați să le transporte la depozitul amenajat special în acest scop pe Calea Armatei Române, vizavi cu SA Înfrățirea, deschis de luni până vineri, în intervalul orar 7.00-15.00.

Acțiunea de colectare va începe în data 6 noiembrie. Pe această cale, DSPL anunță că, după finalizarea acțiunii de colectare, nu vor mai fi ridicate niciun fel de deșeuri vegetale de la populație, iar careienii care le vor depozita pe domeniul public vor fi sancționați conform reglementărilor în vigoare.

Ar putea fi o imagine cu pom cu fructe cu sâmburi

Vezi statistici şi reclame

Promovează postarea

Îmi place

Comentează

Distribuie

Abonează-te pentru a primi noile informatii

The subscriber's email address.